Andorra

View listings

Realigro.cz je první celosvětový internetový realitní vyhledávač, na kterém si můžete prohlížet nabídky domů na prodej v Andorra

Nemovitosti na prodej v Andorře

Andorské knížectví se nachází mezi Francií a Španělskem a je velmi malým evropským státem. Rozkládá se na ploše necelých 500 km² a je příznivým místem pro expatriaci.

Země má daňové výhody a tato výhoda vyvolává zájem zahraničních investorů, kteří se zajímají o prodej nemovitostí v Andorře. Andorrské hospodářství je založeno na odvětví bankovnictví, pojišťovnictví a cestovního ruchu.

Jediné platby jsou daně místním správním úřadům, které nepřesahují roční hranici 400 eur na chatu o rozloze 500 m2. V sousedním Španělsku může analogová daň z nemovitostí dosáhnout až 3000 eur ročně, v závislosti na regionu.

Andorra je příznivá geografická poloha knížectví, jeho blízkosti Barcelony a Toulouse, stejně jako Madrid, Biarritz a francouzská riviéra.

Andorra je středisko po celý rok, lyžařská střediska Andorra jsou k dispozici po dobu 5 měsíců v roce, lázeňské střediska jsou otevřena po celý rok. Jeden z nejlepších míst, kde hledáte nemovitosti k prodeji v Andorře.

Středomořské střediska Francie a Španělska se nacházejí 2-3 hodiny jízdy autem.

Banky Andorry jsou zahrnuty mezi 20 největších bank z pohledu soukromých investic.

Andorra není členem EU, obyvatelé Andorry mohou obdržet schengenské vízum s více vstupy zpracovanými na španělském konzulátu během 20 minut, pouze s pasem Andorry a cestovním pasem. Rezidentní karta Andorry vám umožňuje žít v Andorře, Španělsku, Portugalsku, Francii a Monaku.

Je třeba si uvědomit, že každý rok Andorra s počtem obyvatel 70 000 lidí přivítá asi 8 milionů turistů, takže je to nejlepší způsob, jak vidět Andorry nemovitosti z této dimenze.

Nemovitost na prodej v Andorře je velmi pestrá: existují nové budovy a staré statky sto let, zcela izolované chaty a apartmány v centru města nebo vesnice s nejkvalitnějšími povrchovými úpravami.

V roce 2017 bylo na trhu mnoho "starých zásob". Od té doby se mnoho z těchto příležitostí vyprodalo. Nevyhnutelně je to kvůli nárůstu poptávky jak u kupujících, tak i nájemníků.

V roce 2018 přichází na trh s nemovitostmi mnoho dalších příležitostí k prodeji v Andorře. Dalo by se předpokládat, že tito majitelé chtějí prodat před lety, ale nebyli ochotni snížit ceny. Jakmile bude toto kolo starých akcií prodáno, obě nové budovy se opět zvětší (stále existuje mnoho bloků bytů, které se mohou dokončit / prodat) nebo se ceny zvýší. Za předpokladu, že eurozóna zůstává ekonomicky zdravá a přistěhovalecká politika Andorry dovoluje více lidí vstupovat do této země, není těžké očekávat, že bude trochu obojí.

  •  
    Přesun do Andorry: užitečné tipy pro vaše investice do nemovitostí

      Známý po celém světě jako jeden z daňových rájů, je bezpochyby oblíbenou destinací pro investory.   Nákup domu v Andorře může být vaše nejlepší investice, protože existuje tolik výhod. Začneme seznamovat vše, co potřebujete vědět, a to by mohlo být užitečné pro vás tím, že provedete te ...

Mapa, vývoj cen a statistiky

Souvisejících reklam

Cod. 29371

Prodat Třípokojový, Andorra, La Massana, La Massana, Av Sant Antoni 69

7,595,700.00CZK
Prodat
Třípokojový

100 m²
3 ložnice byt, jeden z nich nich, s 2 vanou, velká kuchyň s skříně na recyklaci a velkým prádelny oblasti. Je zde parketové podlahy v celém bytě a ele...
Cod. 20731

Prodat Jiné (Obyvání), Andorra, La Massana, SISPONY, CTRA LES AGUDES 10

30,382,800.00CZK
Prodat
Jiné (Obyvání)

300 m²
FANTASTIC DŮM s výhledem ESPECTULARES. 4 lůžka. 3.5 KOUPELE, hodně 327 M ², kuchyň, jídelna, obývací pokoj, terasa, zahrada, APARC. Pro 2 auta. GET k ...
UNAVAILABLE
Cod. 19770

Prodat Jednopokojový, Andorra, La Massana, Arinsal, Carretera Gral de Arinsal

4,810,610.00CZK
Prodat
Jednopokojový

65 m²
Zrekonstruovaný, 65m2, 1 dvoulůžkový, 1 koupelna, kuchyň design, obývací pokoj s přístupem na balkón. Parkování a skladování. Byt se nachází přímo nap...
UNAVAILABLE
Cod. 14602

Prodat Venkovská usedlost, Andorra, Andorra la vella, Escaldes, Coll de Jou, s/n

69,627,250.00CZK
Prodat
Venkovská usedlost

785 m²
Luxusní Xalet nádherné osobu v Knížectví Andorry, s nádherným výhledem a kvalitní povrchovou úpravu. Ubytování 420 m2, garáž 386 m2, 160 m2 i 180 m2 t...
UNAVAILABLE
Cod. 8816

Prodat Bar/Restaurace/Noční klub, Andorra, Andorra la vella, Andorra, 45 Av St Antoni

5,696,775.00CZK
Prodat
Bar/Restaurace/Noční klub

160 m²
Restaurace-Pizzerie Gril pouze pizzerie s dřevo troubou v Massana místnost s kapacitou pro 50 osob plus letní terasa s kapacitou pro 24 osob. Plně vyb...
UNAVAILABLE
Mapa, vývoj cen a statistiky
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Preference

    Pro lepší využití stránek Realigro si nastavte své preference ohledně jazyka, měny, čtverečních metrů nebo čtverečních stop.

    Set se Nezobrazovat znovu
BB